Povestea noastra

Si poate am mai adauga ca “produsele noastre sunt apreciate in toata Europa datorita calitatii si a rezultatelor oferite. Cu ingrediente crescute in culturi fertile, de fermieri priceputi, cu experinta in domeniu, calitatea produselor reprezinta motorul care ne determina sa evoluam in fiecare zi si sa imbunatatim experienta si perceptia clientilor nostri privind alimentatia sanatoasa.”

Insa aici, in pagina aceasta, vrem sa iti oferim mai mult decat cele de mai sus si sa vii cu noi intr-o scurta calatorie prin momentele cheie ale istoriei noastre.

Start!

2013

Avem cateva produse in magazinul propriu care ne-au cucerit iremediabil. Ne dorim sa le putem oferim cat mai multor persoane. Asa ca…PlanetBIO devine primul brand adus exclusiv de ActivPharma. Incepem intr-o nota dulce, cu zaharul de cocos.

Acelasi an, spre final

2013

Prindem aripi si adaugam cel de al doilea brand in portofoliu: Pulsin’. Dar si pe cel de-al treilea: Beond. Apropo, ai gustat batonul de vanilie cu ciocolata de care noi suntem absolut indragostiti?

An nou, brand nou

2014

Viata este un desert. Cel putin la ActivPharma, in 2014, cand intra in portofoliu delicioasele ciocolate Rawr.
Cine le poate refuza?

Cuvantul anului: cocos

2015

Indiferent ce iti place, sigur vei gasi si o varianta din extraordinarele nuci de cocos prelucrate cu grija de la cei de la Cocofina. Ne-a fost dificil sa alegem doar unul – doua produse, asa ca nu ne-am oprit decat aproape de 20.

Biscuiti sau cereale?

2016

Uneori, este greu sa alegi intre cele doua la micul dejun. Hranitoare, delicioase… hm… mai bine amandoua! Asa ca am urat bun venit celor de la Pulsetta si Kölln. Dar… cerealele merg bine cu putin lapte. Vegetal, bineinteles. Ok… luam si Smelk. Delicios!

Era noastra

2017

Si iata-ne si cat mai aproape de ziua de astazi. Cand portofoliul se imbogateste cu Purasana. Oare ce va urma?