Batoane organice si pudre proteice sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Cei trei initiatori ai Pulsin' s-au cunoscut cu mai bine de 15 ani in urma, pe cand erau studenti ai Bristol University. In fiecare seara, dupa cursuri, Ben, Nick si Simon discutau despre visul lor de a construi impreuna un business. Dupa o perioada in care fiecare si-a urmat propria cale, reunirea lor a insemnat pentru fiecare un semn ca au oportunitatea de a-si indeplini visul. Dupa mai multe cercetari si incercari privind diverse oportunitati, cei trei s-au intors la masa de lucru sau, mai bine spus, masa din bucataria mamei lui Nick, unde au creat primul produs Pulsin': o „minge” de energie alcatuita exclusiv din ingrediente raw si naturale.

Au urmat apoi alte mixuri de ingrediente, primite cu entuziasm de amatorii de bunataturi londonezi. Prima fabrica Pulsin' a fost deschisa in Leyton Studios din East London dar a devenit rapid neincapatoare. Noua „casa” Pulsin' este acum pe dealurile din Gloucestershire. Produsele nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Batoane speciale pentru nevoile nutritionale ale copiilor.

Ambalarea este redusa pe cat posibil la minimum si este realizata cu materiale care respecta mediul, iar energia utilizata este 100% din surse regenerabile. Pentru a pastra cu strictete aceste principii, singurul serviciu externalizat este cel postal. Fiecare lot Pulsin' este verificat pentru a se garanta aceeasi placere la degustare ca cel mai bun desert din lume. Gama Pulsin' include batoane proteice, batoane brownie, pudre proteice de canepa, din zer izolat, din orez, soia, mazare, floarea-soarelui si batoane din ovaz pentru copii care sunt pe cat de gustoase, pe atat de sanatoase.

 

Cele mai noi vesti delicioase

Ce spun specialistii despre alimentatia sanatoasa, care sunt cele mai bune ingrediente, cum te pot ajuta acestea sa te hranesti corect sau ce produse noi ti-am pregatit. Trend-uri, inovatii, informatii de incredere si vesti bune, pe toate le gasesti aici.

Exploreaza portofoliul

Suntem pofticiosi, gurmanzi si vrem doar ce este mai bun. Stim ca si tu esti la fel. Asa ca am cautat indelung si am ales doar ce a trecut testul calitatii “Ce tie iti place, altuia ofera-i doar daca este cel mai bun”.

Ingrediente din tari de origine si producatori responsabili

Produse de calitate care te ajuta sa te hranesti sanatos

Pudre, snack-uri, uleiuri si alte delicii vegetariene, organice, non-GMO