Bauturi pe baza de ovaz, ideale pentru mic-dejunuri pline de energie si pentru smoothie-uri revigorante, pentru burtici linistite si fericite.

 

Smelk® este una dintre gamele de produse care se bucura de incredera si expertiza Kölln in prelucrarea produselor provenind din ovaz, obtinute pe parcursul celor aproape 200 de ani de activitate ai companiei. Kölln a fost infiintata in anul 1820, a fost cosntruita ca o afacere de familie si a fost axata inca de la inceput pe prelucrarea ovazului ca materie prima pentru diverse produse. Astazi, Kölln este unul dintre cei mai importanti producatori de cereale integrale, muesli sau fulgi de ovaz.Laptele vegan Smelk® nu contine lactoza si nici ingrediente pe baza de soia si este alternativa ideala atunci cand laptele de origine animala nu este o optiune. Cu adaos de calciu pentru sanatatea osoasa, bauturile Smelk® pe baza de ovaz ofera combinatii delicioase cu ciocolata, migdale sau calciu, precum si o varianta clasica. Smelk® poate fi savurat in orice forma in care poate fi utilizat si laptele de origine animala: un pahar rece de lapte, in milkshake-uri, cu muesli sau alte cereale ori in deserturi si preparate, inclusiv cu preparare termica, ce solicita adaos de lapte.

Smelk® este o bautura:

  • - Fara lactoza
  • - Fara colesterol
  • - Ingrediente pe baza de soia
  • - Cu un continut scazut de grasimi
  • - 100% vegetala, incluzand si toate componentele ambalajului
  • - Potrivita dietelor cu un continut redus de proteine
  • - Ambalata responsabil, in carton provenind din sursa de lemn prelucrata din paduri controlate, in cadrul carora se asigura reimpadurirea

Cultivata si procesata in nordul Germaniei.

Cele mai noi vesti delicioase

Ce spun specialistii despre alimentatia sanatoasa, care sunt cele mai bune ingrediente, cum te pot ajuta acestea sa te hranesti corect sau ce produse noi ti-am pregatit. Trend-uri, inovatii, informatii de incredere si vesti bune, pe toate le gasesti aici.

Exploreaza portofoliul

Suntem pofticiosi, gurmanzi si vrem doar ce este mai bun. Stim ca si tu esti la fel. Asa ca am cautat indelung si am ales doar ce a trecut testul calitatii “Ce tie iti place, altuia ofera-i doar daca este cel mai bun”.

Ingrediente din tari de origine si producatori responsabili

Produse de calitate care te ajuta sa te hranesti sanatos

Pudre, snack-uri, uleiuri si alte delicii vegetariene, organice, non-GMO