Cele mai eficiente si gustoase superalimente produse de PlanetBIO si disponibile pe piata din Romania. Alimente superioase datorita continutului abundent de nutrienti, ingredientelor rezultate exclusiv din agricultura ecologica si a modalitatii responsabile de productie si ambalare.

 

Povestea PlanetBIO incepe in 2008 cand o mica echipa de entuziasti ai alimentatiei bazate pe produse organice a pornit in dezvoltarea unui business care sa ofere superalimente organice, o alternativa la alimentele superprocesate si sa contracareze din efectele crizei economice cu care natiunile incepeau sa se confrunte printr-un model de colaborare responsabil fata de toti cei implicati.

Astazi, PlanetBIO insumeaza peste 40 de superalimente organice, oferite cu incredere si responsabilitate de o echipa de 17 asociati dedicati: pudra, unt si penite de cacao, goji, pudre de guarana, acai, ashwagandha, chlorella, baobab, seminte de chia, samburi de caise, ulei de cocos si de canepa, batoane granola cu fructe si snack-uri organice. Gama PlanetBIO cuprinde alimente de origine vegetala cu proprietati nutritive deosebite, bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fitonutrienti. Ingredientele produselor sunt cultivate in tarile de origine, pe soluri fertile, fara utilizarea pesticidelor sau a altor substante daunatoare, de fermieri locali priceputi. De asemenea, produsele nu contin aditivi sau organisme modificate genetic (non-GMO).

Provenienta organica a produselor PlanetBio este garantata prin certificatul SI-EKO, acordat de Bureau Veritas in Uniunea Europeana. Certificatul SI-EKO atesta respectarea celor mai inalte standarde de cultivare si verificarea tuturor materialelor ce vin de la producator catre client. Produsele PlanetBIO sunt ambalate in conformitate cu standardele HACCP, sistem de masuri ce reduc la minimum si previn pericolele biologice, chimice sau fizice, contribuind la produselor siguranta produselor.

Cele mai noi vesti delicioase

Ce spun specialistii despre alimentatia sanatoasa, care sunt cele mai bune ingrediente, cum te pot ajuta acestea sa te hranesti corect sau ce produse noi ti-am pregatit. Trend-uri, inovatii, informatii de incredere si vesti bune, pe toate le gasesti aici.

Exploreaza portofoliul

Suntem pofticiosi, gurmanzi si vrem doar ce este mai bun. Stim ca si tu esti la fel. Asa ca am cautat indelung si am ales doar ce a trecut testul calitatii “Ce tie iti place, altuia ofera-i doar daca este cel mai bun”.

Ingrediente din tari de origine si producatori responsabili

Produse de calitate care te ajuta sa te hranesti sanatos

Pudre, snack-uri, uleiuri si alte delicii vegetariene, organice, non-GMO