Biscuiti realizati folosind doar ingrediente din natura, fara aditivi artificiali. Nu contin gluten, lactate sau oua si sunt o sursa excelenta de fibre si proteine vegetale, provenind de la hranitoarele leguminoase.

 

Pulsetta® este sinonimul bunatatilor coapte, bazate pe ingrediente integrale, cu adevarat nutritive. Povestea sa incepe ca un „experiment” culinar intr-o bucatarie ai carei „maestrii bucatari” resimteau lipsa unor alimente delicioase, dar naturale, sanatoase si fara gluten.

Produsele Pulsetta® folosesc in locul fainei traditionale cu continut de gluten, pudre de leguminoase, cum ar fi mazarea sau lintea, si faina de ovaz, cereala care nu contine gluten, de aceea pot fi savurate fara restrictii de persoanele cu intoleranta la gluten.

Bunatatile coapte de la Pulsetta® sunt bogate in vitamine, minerale, proteine vegetale si fibre si sunt preparate astfel incat sa fie adecvate consumului de catre persoane cu diverse restrictii alimentare. Produsele nu contin ingrediente care fac parte din principalele clase de alergeni, precum si alimente care pot da intolerante digestive, asa cum sunt glutenul, lactatele sau ouale. Produsele Pulsetta® nu contin aditivi si, datorita continutului de leguminoase, contribuie la asigurarea celor cinci portii zilnice de fructe si legume. Produsele Pulsetta® se bucura de recunoasterea gustului delicios prin distinctia „Great Taste Award”, acordata in Marea Britanie pentru a confirma ca termenul „delicios” poate defini cu adevarat produsele premiate cu acest „Oscar” al categoriei de alimente si bauturi. Gama Pulsetta® include biscuiti copti din ovaz cu vanilie, cafea, lamaie, piper negru, seminte de floarea-soarelui sau rozmarin si cimbru.

Cele mai noi vesti delicioase

Ce spun specialistii despre alimentatia sanatoasa, care sunt cele mai bune ingrediente, cum te pot ajuta acestea sa te hranesti corect sau ce produse noi ti-am pregatit. Trend-uri, inovatii, informatii de incredere si vesti bune, pe toate le gasesti aici.

Exploreaza portofoliul

Suntem pofticiosi, gurmanzi si vrem doar ce este mai bun. Stim ca si tu esti la fel. Asa ca am cautat indelung si am ales doar ce a trecut testul calitatii “Ce tie iti place, altuia ofera-i doar daca este cel mai bun”.

Ingrediente din tari de origine si producatori responsabili

Produse de calitate care te ajuta sa te hranesti sanatos

Pudre, snack-uri, uleiuri si alte delicii vegetariene, organice, non-GMO